EKONOMI & REDOVISNING

BOLAGSBILDNING

Om du står inför val av bolagsform, kan vi ge dig goda råd utifrån dina förutsättningar vilken bolagsform som passar dig bäst. Därefter hjälper vi er med registering hos Bolagsverket och Skatteverket.

EKONOMI & SKATTERÅDGIVNING

Vill ni ha hjälp med att effektivisera era rutiner för att få bättre styrning på ekonomi och redovisning? Vi hjälper er att få koll på er ekonomi och jämföra rätt siffror med rätt saker, genom att analysera bl.a. nyckeltal i er bokföring kan vi hjälpa er att hitta rätt vertikaler att lägga fokus på.
i

BOKFÖRING

Behöver ni hjälp med bokföring? Vi är en professionell redovisningsbyrå inom ekonomi, redovisning, lön och personal som sköter er bokföring löpande och ser till att ni har ett ekonomiskt flöde som fungerar. Vi ger er tips och råd om förbättringar och säkerställer att ni har full koll på er redovisning och ekonomi. Vi är din expert på bokföring!

BOKSLUT & ÅRSREDOVISNING

Vi hjälper till med att upprätta årsbokslut, årsredovisning och förvaltningsberättelse. Årsredovisningen lämnas sedan till er revisor för revision.
U

REVISION

Under våra år i branschen har vi etablerat mycket bra relationer med seriösa och duktiga revisorer som hjälper våra kunder med revisionen i både Märsta, Sigtuna, Arlanda och på rikstäckande nivåer.

FAKTURERING

Vill ni slippa investering och tid på att fakturera? Vi hanterar hela flödet i er kundreskontra. Från faktura till betalningar och påminnelser. Vi ser till att ni har koll och arbetar löpande för att utveckla er affär och förbättra er likviditet.

LEVERANTÖRSRESKONTRA

Vill ni att vi tar hand om era leverantörsfakturor? Vi gör en smidig lösning för just ert företag. Vi kan sköta delar eller hela flödet, från registrering till betalning. Välj om ni bara behöver lite hjälp eller om ni vill slippa hela hanteringen.